Workshop diseminare CareProfSys

Workshop-ul de diseminare a proiectului CareProfSys – “Smart Career Profiler based on a Semantic Data Fusion Framework”/ “Sistem inteligent de profil de carieră bazat pe o platforma de fuziune semantica a datelor” (https://www.careprofsys.upb.ro/) a avut loc pe 13 aprilie 2024, în cladirile CB și CJ din Campusul POLITEHNICA București. La workshop au fost invitați membri ai proiectului, profesori universitari și studenți ai FILS, cât și profesori de liceu și elevi de la 5 licee din țară:

  • C.N. Gheorghe Lazăr din București, comunicarea realizându-se prin dna prof. Simona Popa, prof. de informatică;
  • C.N. Mihai Eminescu din București, comunicarea realizându-se prin dna prof. Luminița Popescu, prof. de informatică;
  • C.N. Școala Centrală din București, comunicarea realizându-se prin dna prof. Mihaela Balca, prof. de informatică;
  • Colegiul Tehnic de Aeronautică „Henri Coandă” București, comunicarea realizându-se prin dna prof. Rodica Mihăescu, prof. de informatică;
  • Liceul “Aurel Rainu” Fieni.

Cei peste 65 de participanți la workshop au audiat prezentarea proiectului CareProfSys (realizată de prof. Maria-Iuliana Dascalu, prof. Iulia-Cristina Stănică, prof. Ioan Alexandru Bratosin) și au participat la activitati practice, adica au experimentat sistemul.

Aceast proiect a fost susținut de un grant al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, CNCS – UEFISCDI, numarul proiectului TE 151 din 14/06/2022, în PNCDI III./ This work was supported by a grant of the Ministry of Research, Innovation and Digitization, CNCS – UEFISCDI, project number TE 151 from 14/06/2022, within PNCDI III.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *