Hardcore Entrepreneur 4.0 – powered by AI

Ediția a 4-a a concursului nostru, devenit deja o tradiție, și-a ales câștigătorii!

Secțiunea gimnaziu – Premiul I: echipa IT-Whiz (+premiul Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”)

Secțiunea liceu – Premiul I: echipele ID-CREW (+premiul Best Pitch) și POE (+premiul Best Idea); Premiul II – echipele Blitz (+premiul Best Code) și CyberLoom; Premiul III – echipele Mardale și MoonWalker

Organizat de facultatea noastră în colaborare cu Punctul IT și partenerii din industrie – Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, Centrul pentru Știința Suprafeței și Nanotehnologie (CSSNT-UPB), BRD Groupe Societe Generale, BASF, Cegedim Service Center – Roumanie, IBM și MassMutual Romania – finala din acest an a fost de patru ori mai creativă și inovativă, cu participanți de patru ori mai talentați.

🚀Din peste 100 de echipe înscrise, 14 echipe finaliste au concurat pentru premii în valoare de peste 7000 de euro. Echipele finaliste au venit din toată țara (Tulcea, Galați, Ploiești, București, Constanța, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Sinaia, Gorj), iar bucuria de a le reuni pentru o zi în campusul POLITEHNICII București a fost imensă, permițându-ne să le cunoaștem și să le vedem proiectele inovatoare.

💰Pe lângă premiile valoroase, un avantaj semnificativ oferit conform regulamentului este că liceenii care au obținut o diplomă și au participat singuri în echipă pot intra pe loc de olimpic în preadmitere la Facultatea de Inginerie în Limbi Străine.

🏆Felicitări câștigătorilor! Mulțumim sponsorilor pentru sprijinul acordat! Ne vedem anul viitor pentru a continua să reinventăm antreprenoriatul în vremuri dificile.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie în ediția următoare, vizitați site-ul nostru oficial (https://he.upb.ro/) sau urmăriți-ne pe rețelele sociale (Facebook: https://www.facebook.com/fils.upb/ sau Instagram: https://www.instagram.com/upbfils/).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *